Novosti

Obavijest zaposlenicima Sveučilišta u Puli i studentima koji pišu završne i diplomske radoveObjavljeno 03/04/2020

Knjižnica će osigurati posudbu neophodne građe koja nije online dostupna na način da se ista naručuje putem e-pošte (skpu@unipu.hr). Građu je moguće preuzeti od 11 do 13 sati na način da korisnik pozvoni na glavnom ulazu u zgradu knjižnice za (beskontaktno) preuzimanje građe na ulazu.

Studenti se mogu putem el. pošte obratiti i knjižničarima ogranaka Sveučilišne knjižnice koji rade pri sastavnicama Sveučilišta (vtoic@unipu.hr, ester.krznaric@unipu.hr, acatic@unipu.hr) za pomoć pri pronalaženju informacije, a nakon što ih oni upute na publikaciju koju posjeduje Sveučilišna knjižnica studenti putem el. pošte šalju knjižničarima u Sveučilišnu knjižnicu zahtjev za posudbu te dogovaraju način i vrijeme preuzimanja publikacije.

Obavještavamo nastavnike da nam se mogu obratiti ukoliko im je potrebna literatura za pripremu predavanja koja nije online dostupna, npr. Mogu nam poslati zahtjeve za skenirnje određenih članaka iz časopisa, zbornika i drugih publikacija koje nisu dostupne online, te im iste možemo poslati putem el. pošte.

« Povratak na novosti