Novosti

Predstavljanje knjige Denisa Delogua “U ŠUMI”Objavljeno 25/03/2016

Pozivamo Vas na predstavljanje knjige Denisa Delogua U šumi - kako sam nadvladao autimunu bolest uz pomoć paleo prehrane i funkcionalne medicine.

Predstavljanje knjige održat će se 30. ožujka 2016. u 18,30 sati na Fakultetu ekonomije i turizma Dr.Mijo Mirković u Dvorani Pula, Preradovićeva 1, u Puli.

Kroz najintimnije ispovjedi i osobna iskustva Denis Delogu vodi nas putem kojim je prolazio od uspostavljanja dijagnoze do izlječenja od multiple skleroze, autoimune bolesti. Njegova priča inspirira, vraća izgubljenu nadu i daje nam ono najdragocijenije, osobno isprobani recept. Put kojim se izliječio trebalo je iskrčiti kroz šumu ponekad nelogičnih administrativnih prepreka. Trebalo je pobijediti ne samo bolest i neadekvatni zdravstveni sustav u kojem je pacijent gotovo sveden na broj, nego i sebe, početno samosažaljenje i ljutnju. Mijenjajući dotadašnji način života i ramišljanja te uz pomoć paleo prehrane iz svega je izašao
kao pobjednik. Svojim iskustvom i postavljanjem putokaza ka izlječenju odlučio je pomoći svima koji se osjećaju izgubljeni u šumi.

Predstavljanje knjige bit će popraćemo predavanjem o povezanosti zdravlja i psihe koje će održati Hana Rižovski Delogu, prof. psihologije i psihoterapeut.

« Povratak na novosti