Novosti

Sustav rada s korisnicima od 28. travnja 2020. godineObjavljeno 27/04/2020

Sveučilišna knjižnica temeljem odluke Vlade RH započet će rad s korisnicima 28. travnja 2020. godine, prema ograničenom sustavu rada.

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad knjižnica, Knjižnica će do daljnjeg pružati isključivo usluge posudbe i povrata građe te upisivati nove korisnike. Rad u čitaonicama do daljnjeg neće biti moguć. Radno vrijeme Knjižnice s korisnicima od ponedjeljka do petka je od 8 do 15 sati, a subotom od 9 do 13 sati.

Kako bi se osigurala fizička distanca i ulazak u Knjižnicu smanjio na najmanju moguću mjeru, naručivanje građe bit će moguće isključivo putem e-pošte skpu@unipu.hr, dok će se preuzimanje građe odvijati u prostoru posudbe.

Od korisničkog prostora bit će otvoren samo prostor posudbe, kako bi se osiguralo držanje potrebnog razmaka te izbjeglo dolaženje u rizičan kontakt. U prostor će biti omogućen ulazak jedne osobe uz obavezno držanje razmaka od dva metra u hodniku Knjižnice pri čekanju.

Korisnici će se trebati pridržavati uputa nadležnih tijela vezanih uz pojačanu higijenu ruku, za koju svrhu će na ulazu i u ostalim dijelovima svih korisničkih prostora biti postavljena sredstva za dezinfekciju. 

U subotu 2. svibnja 2020. godine ne radimo.

« Povratak na novosti