Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Što osjećamo prema knjigama? -...

U organizaciji Filozofskog fakulteta u Puli, a u suradnji s Hrvatskim društvom za primijenjenu lingvistiku i Hrvatskim čitateljskim društvom, bit će održano zanimljivo predavanje doc. dr. sc. Lovre Škopljanca s Odsjeka za komparativnu književnost Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Naslovljeno je Što osjećamo prema knjigama?, interaktivnog je karaktera, a namijenjeno studentima i nastavnicima bez obzira je li im književnost u središtu profesionalnog usmjerenja ili nije. Otvoreno je i za javnost. Pozivamo sve zainteresirane da dođu u srijedu, 9. studenog u 14 sati u predavaonicu koja se nalazi u zgradi Studentskog doma, Paviljon 1, u Preradovićevoj 9.

Za sve one koji nisu u mogućnosti osobno doći, a zanimalo bi ih čuti kakve osjećaje u nama pobuđuju knjige, predavanju se može pristupiti na sljedećem linku:

https://unipu- hr.zoom.us/j/91784877406?pwd=WGh0VEIzSmN2Rmx3M0VqZXhaNjZYZz09

Predavač, inače, ovih dana boravi u Puli gdje u Sveučilišnoj knjižnici razgovara sa čitateljima kao ispitanicima njegova znanstveno-istraživačkog projekta Pamćenje (o) književnosti u svakodnevici koji provodi uz potporu Hrvatske zaklade za znanost.

Popis obavijesti