Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Radionica ˝Fitness i napolitanke”

Otvorene su prijave za radionicu ˝Fitness i napolitanke” koju će voditi autorica knjige Mateja Klemenčić Klicper. Radionice će se održati uživo na dvije lokacije. Na radionicama voditeljica će obrađivati teme iz vlastite knjige Mateja Klemenčić: “Fitness i napolitanke” koja govori o: osobnom iskustvu poremećaja hranjenja autorice koje je autorica odlučila prenijeti na papir kako bi osvijestila problem poremećaja hranjenja koji živi i raste u tišini među svima nama. Knjiga je namijenjena bilo kome tko je na bilo koji način proživio zabrinutost izgledom svog tijela i hranjenjem, kao i onima koji žele bolje razumijeti svoje voljene i oboljele.

Obrađuje se cijela knjiga te je prije radionice potrebni pročitati knjigu.


Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:
14.11. u 18 sati Gradska knjižnica Pazin
15.11. u 18 sati Sveučilišna knjižnica Pula 


Mateja Klemenčić Klicper očigledno voli i fitness i napolitanke i nakon svog iskustva poremećaja hranjenja odlučila je veliki dio svog života posvetiti osvještavanju važnosti zdravog odnosa s hranom, vježbanjem i svojim tijelom. Pomaže ženama izgraditi pozitivnu sliku o tijelu, a uskoro će postati i certificirana savjetnica za intuitivno hranjenje. Osim fitnessa i napolitanki voli pisati i crtati, a najdraže su joj životne uloge uloga supruge i tete.


Broj sudionika je ograničen, do 10 osoba po radionici. Trajanje radionice je 1 do 1,5 h. Vaše prijave zaprimamo na naš e-mail: udruga.snagaumeni@gmail.com


PRAVILA BOOK CLUBA:
1.Potrebno je pročitati zadane materijale za svaku radionicu.
2.Na radionici će se obrađivati teme iz zadane knjige.
3.Svako mišljenje je dobrodošlo. Svaka osoba ima pravo izraziti svoje viđenje knjige.
4.Uvijek obratite pažnju da vaši komentari ne vrijeđaju druge osobe oko vas.

Ovaj projekt sufinanciran je iz Proračuna Istarske županije.

Popis obavijesti