Opcije pristupačnosti Pristupačnost

"Neukroćena" - radionica...

Besplatnu radionicu ˝Neukroćena” vodit će Vedrana Fontana Mikulić. Radionice će se održati uživo na dvije lokacije. Na radionicama voditeljica će obrađivati teme iz knjige Glennon Doyle: “Neukroćena”.Autorica knjige na autentičan način progovara o svojoj realnosti obiteljskog života i svim promjenama koje je odlučila napraviti da živi život ispunjen u skladu sa svojim željama i potrebama. Govori o rizicima koje je odlučila napraviti ne bi li ponovno pronašla sebe. Sebe doživljava kao odgovornu majku koja želi svoju djecu naučiti živjeti punim plućima i biti osoba koja zaista jesi. Knjiga je namijenjena svim osobama zainteresiranima za ove teme.  Autorica je imala bulimiju u prošlosti i iako u ovoj knjizi ne govori o oporavku od poremećaja hranjenja nudi uvid u kompleksnu sliku sebe kao osobe koja se skrivala, između ostalog, i iza poremećaja hranjenja. 

Obrađuju se određena poglavlja iz knjige, nakon vaše zaprimljene prijave na naš e-mail, poslat ćemo vam sve potrebne materijale. 

 

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu: 

1.12. u 18:00 h Sveučilišna knjižnica Pula 

5.12. u 18:00 h Gradska knjižnica Pazin 

Vedrana Fontana Mikulić je magistra nutricionizma i jedina Certificirana savjetnica za Intuitivno hranjenje u Hrvatskoj. Iza sebe ima iskustvo nekoliko godina rada u zdravstvenim ustanovama, a danas djeluje kroz profil Opušteno hranjenje. Vedranin rad je usmjeren prema osobama koje žele uživati u hrani koju jedu i istovremeno brinuti o svome zdravlju. Intuitivno hranjenje je znanstveno dokazan obrazac hranjenja pomoću kojeg se može naučiti jesti u skladu s potrebama svoga tijela osluškujući signale gladi i sitosti, jesti bez osjećaja grižnje savjesti i prestati se boriti s emocionalnim jedenjem. 

Broj sudionika je ograničen, do 10 osoba po radionici. Trajanje radionice je 1 do 1,5 h. Vaše prijave zaprimamo na naš e-mail: udruga.snagaumeni@gmail.com 

 

PRAVILA BOOK CLUBA: 

1.Potrebno je pročitati zadane materijale za svaku radionicu. 

2.Na radionici će se obrađivati teme iz zadane knjige. 

3.Svako mišljenje je dobrodošlo. Svaka osoba ima pravo izraziti svoje viđenje knjige. 

4.Uvijek obratite pažnju da vaši komentari ne vrijeđaju druge osobe oko vas.  

 

Ovaj projekt sufinanciran je iz Proračuna Istarske županije. 

    

Popis obavijesti