Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Radionica ˝Tijelo dom” Ivane Kurtov u...

Otvorene su prijave za radionicu ˝Tijelo dom” koju će voditi Ivana Kurtov. Radionice će se održati uživo na dvije lokacije. Na radionicama voditeljica će obrađivati teme iz knjige Rupi Kaur: “Tijelo dom”. Kroz svoje pjesme autorica nastoji ponovno integrirati u cjelinu um, srce i tijelo. Važne teme  kojih se dotiče su tijelo žene i prihvaćanje vlastitog tijela, partnerski i intimni odnosi, samovrednovanje kroz rad, odabiranje nježnosti prema sebi u odnosu na postavljanje previsokih ciljeva. 

Obrađuju se određena poglavlja iz knjige, nakon vaše zaprimljene prijave na naš e-mail, poslat ćemo vam sve potrebne materijale. 

 

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu: 

14.1. u 11:00 h Sveučilišna knjižnica Pula 

21.1. u 11:00 h Gradska knjižnica Pazin 

 

Ivana Kurtov je diplomirana socijalna pedagoginja, certificirana Mindfulness i Yoga učiteljica te edukantica geštalt psihoterapije. Iskustvo rada s poremećajima hranjenja stječe pri Centru BEA gdje provodi istraživanje „Utjecaj primjene mindfulness tehnika u tretmanu osoba s poremećajem hranjenja“,  u Dnevnoj bolnici H(RANA) i u Centru Eating Disorder Victoria (Australija). Danas i dalje surađuje sa centrima za poremećaje hranjenja vodeći grupe i edukacije. Primarno djeluje u vlastitoj organizaciji Kind When Hard gdje nudi multidisciplinarna znanja i alate za emocionalnu regulaciju, organizira edukacije te provodi individualne terapije. 

 

Broj sudionika je ograničen, do 10 osoba po radionici. Trajanje radionice je 1 do 1,5 h. Vaše prijave zaprimamo na naš e-mail: udruga.snagaumeni@gmail.com 

 

PRAVILA BOOK CLUBA: 

1.Potrebno je pročitati zadane materijale za svaku radionicu. 

2.Na radionici će se obrađivati teme iz zadane knjige. 

3.Svako mišljenje je dobrodošlo. Svaka osoba ima pravo izraziti svoje viđenje knjige. 

4.Uvijek obratite pažnju da vaši komentari ne vrijeđaju druge osobe oko vas.  

 

Ovaj projekt sufinanciran je iz Proračuna Istarske županije. 

Popis obavijesti