Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Marijeta Rajković Iveta: Iskustvo...

U Sveučilišnoj knjižnici u Puli će se 9.11. u 18,30 održati predavanje dr. sc. Marijeta Rajković Iveta: "Iskustvo putovanja kroz Brazil, upoznavanje kultura i krajolika". Predavanje se održava u sklopu Brazilskih dana u Puli. Organizatori predavanja su Gradska knjižnica i čitaonica Pula, Hrvatska matica iseljenika i Sveučilišna knjižnica u Puli.

Jedanaesto izdanje Brazilskih dana u Puli posvećeno je važnoj tematici - mladima kao glavnim akterima u svijetu koji se nalazi u klimatskoj krizi na globalnoj razini. Navedeno nas vodi i do tematike zelenog i održivosti kojom se bavi intenzivno velik broj ljudi baš u Brazilu.

U želji da se iskoriste razne mogućnosti i kritički osvijesti uloga tehnologije i dizajna u budućnosti, ovogodišnje izdanje donosi novosti po tom pitanju u nizu aktivnosti: izlaganja, radionica, predavanja u Gradskoj knjižnici i čitaonici, na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli - Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ i Filozofskom fakultetu, Sveučilišnoj knjižnici u Puli, Školi primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula i Gimnaziji Pula.

Popis obavijesti