Opcije pristupačnosti Pristupačnost

˝Mit o normalnom˝ - radionica u...

Prijavite se na radionicu ˝Mit o normalnom˝, koja je zadnja radionica projekta Book club Knjiga na tanjuru ove godine. Na radionici uz knjigu Mit o normalnom G. Maté-a govorit ćemo o tome što se smatra normalnim u današnjem svijetu te ćemo isto sagledati kroz nekoliko aspekata. Također,  dotaknut ćemo i najupečatljivije citate u knjizi. Gabor Maté je kanadski liječnik mađarskog podrijetla. Piše o traumama, bolesti te iscjeljenju u toksičnoj kulturi. Područje interesa mu je i razvoj u djetinjstvu te povezanost uma i tijela kao i potencijalno cjeloživotni utjecaji na fizičko i mentalno zdravlje. Na radionici mogu sudjelovati i oni koji nisu pročitali ovu knjigu već su samo ljubitelji njegovih djela.

 

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:

21.11.2023. u 18:00 h Sveučilišna knjižnica Pula

25.11.2023. u 10:00 h online zoom platforma

 

Radionice će voditi Nina Penezić Blažević koja je po struci magistra nutricionizma i radi u Savjetovalištu za prehranu na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo u Puli. Educirana je kroz program Centra Bea za poremećaje u hranjenju te najviše voli rad s korisnicima.

 

Broj sudionika je ograničen, do 10 osoba po radionici. Trajanje radionice je 1 do 1,5 h. Vaše prijave zaprimamo na naš e-mail: udruga.snagaumeni@gmail.com

 

PRAVILA BOOK CLUBA:

1.Potrebno je pročitati zadane materijale za svaku radionicu.

2.Na radionici će se obrađivati teme iz zadane knjige.

3.Svako mišljenje je dobrodošlo. Svaka osoba ima pravo izraziti svoje viđenje knjige.

4.Uvijek obratite pažnju da vaši komentari ne vrijeđaju druge osobe oko vas.

Popis obavijesti